Hypnotherapie jordaan

Heeft een ingrijpende gebeurtenis je leven op zijn kop gezet?

Ik help je om weer innerlijke rust te ervaren en trauma’s te verwerken door Hypnotherapie en EMDR in te zetten

Trauma verwerking

Zonder dat je veel hoeft te praten of heel hard hoeft te werken.

Hardnekkige patronen

Het doorbreken van hardnekkige patronen die vroeger zijn ontstaan.

Onderbewustzijn

We werken aan het onderbewuste deel van je brein die alle patronen in stand houdt en waar je niet zomaar bij kunt.

Weer leven in plaats van overleven

Ingrijpende gebeurtenissen zoals een overlijden, een heftige ruzie, een scheiding, verlies van werk, een miskraam of wat dan ook, kunnen je leven behoorlijk op zijn kop zetten. Grote kans dat je lichaam op de een of andere manier in de overlevingsstand is gegaan. Misschien herken je dat ook in je dagelijkse leven: opgejaagdheid, vermoeidheid, je voelt je misschien down en je emoties schieten alle kanten op.

We kunnen het verleden niet veranderen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat je toekomst lichter gaat voelen. Niet door extra hard te werken en nogmaals je hele pijnlijke verhaal te moeten vertellen, maar door de kracht van je onderbewustzijn in te zetten. We geven de herinneringen letterlijk een plekje en veranderen je onderbewuste patronen.

 

Over mij

Mijn naam is Jane. Ik ben opgegroeid als KOPP Kind (kind van ouders met psychische problemen). Ik maakte veel heftige gebeurtenissen mee toen ik jong was en probeerde hier mee om te gaan door o.a. te vluchten in eten. Ik probeerde me sterk te houden, maar op een gegeven moment ging dat niet meer.

Ik was het grootste gedeelte van de tijd niet blij en wist eigenlijk niet wie ik echt was. Het was alsof ik altijd op de automatische piloot geleefd had. Een levenslange ontdekkingstocht van persoonlijke ontwikkeling begon.

Ondertussen help ik met mijn eigen praktijk anderen om ingrijpende gebeurtenissen te verwerken. Weet – je bent niet alleen!  

De helende kracht van het onderbewustzijn bij het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen

Wist je dat slechts 5% van wat we doen met ons volle bewustzijn gebeurt? De rest gebeurt allemaal vanuit het onderbewustzijn (95%)! Dat kun je je misschien bijna niet voorstellen, maar toch gebeurt er veel zonder dat je er echt bewust mee bezig bent. Ademen bijvoorbeeld, of het verteren van je voedsel.

In je onderbewustzijn ligt als het ware jouw blauwdruk opgeslagen van wie jij bent. Je lichaam is oneindig slim en helpt je om te overleven bij ingrijpende gebeurtenissen! Soms blijft je lichaam dan in de overlevingsstand staan. Dat maakt dat je onnodig veel last hebt van gebeurtenissen die geweest zijn, die nu niet meer plaatsvinden. Met hypnose en EMDR geven we je lichaam een nieuwe blauwdruk die zorgt voor meer rust en geluk in je dagelijks leven.

Artikelen

Nu al meteen zelf aan de slag om oude patronen te doorbreken, waardoor je je fijner gaat voelen?

EMDR

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing De krachtige en snelle werking van EMDR therapie wordt in de Verenigde Staten...

Hypnose en wetenschap

Hypnose en wetenschap

Het is wetenschappelijk bewezen dat in hypnose bepaalde lichaamsfuncties veranderen. De persoon gaat langzamer ademen, de...

Contact

Heb je een vraag? Of wil je afstemmen of dit bij jou past? Laat hier je gegevens achter en ik zal contact met jou opnemen.

15 + 13 =